Om Skovvangen

Skrevet af Sofie

Kære læser, velkommen til Skovvangen!

Skovvangen blev oprettet i forbindelse med at min mand og jeg i 2016, tog beslutningen om at sælge vores lille 2 værelses lejlighed, og bytte den ud med 1015 m2 landsbyidyl, i form at hus og have.

Dette nye kapitel i vores families liv, har givet anledning til mange nye udfordringer, kreative indslag og dejlige stunder, som jeg på denne blog gerne vil dele med dig.

Min hensigt med Skovvangen er at skabe et sted, hvor det er muligt at blive inspireret, få nye ideer og samtidig opnå ny viden inden for hus, have og familieliv.

Men vigtigst af alt, er formålet med Skovvangen, at skabe et frirum hvor der er plads til hygge og ro i hverdagen.

Jeg tror på, at lykken skal findes i vores hverdag, da det er her vi lever størstedelen af vores liv.


 Om mig

Jeg hedder Sofie og står bag Skovvangen.

Skovvangen tager sit udgangspunkt i alle de hyggelige og dejlige øjeblikke i min hverdag, hvor indholdet på bloggen i høj grad er bygget op omkring, mine personlige interesser.

Jeg elsker at kokkerere lækre ting i køkkenet, dyrker min have, tage billeder med mit kamera, og bruge en masse energi og tid på mig selv, og min familie.

Foruden mig selv, består min familie af min mand Rune, som jeg blev gift med i 2018, vores søn Aksel som kom til verdenen året efter i 2019, samt vores hund Uffe, som er husets lille franske maskot.

Mine indlæg har jeg valgt at inddele i kategorierne:

 Hjemmet – Haven – Hverdagsliv – Opskrifter – Fotoprojekter – Portfolio

Den sidste kategori “Portfolio” skiller sig ud fra de øvrige kategorier, da dette er et galleri over mine billeder og derfor ikke indeholder blogindlæg.

Tak fordi du læser med på min side, jeg håber jeg kan være med til at skabe lidt ro og hygge hos dig, og forhåbentlig en masse inspiration til din egen hverdag!

Mange hilsner


En levende blog

Mit ønske er at Skovvangen skal blive en levende blog, hvor der er plads til dialog og vidensdeling.

Det vil derfor blive taget imod med kyshånd, hvis du har lyst til at bidrage med kommentarer, spørgsmål eller en hilsen i mine indlæg.

Jeg besvarer alle kommentarer der bliver skrevet på min blog personligt.

Dit bidrag vil kun være med til at gøre det sjover og mere interessant at læse med på Skovvangen!


Sponsorater og reklamer

På Skovvangen vil der i nogle indlæg forekomme sponsoreret indhold eller anden form for reklame.

Hvis et indlæg er sponsoreret eller indeholder anden form for reklame, vil det ALTID fremgå tydeligt, under indlæggets brødtekst.

Alle indlæg på Skovvangen er skrevet personligt af Sofie, dette gælder også indlæg der indeholder sponsorater eller anden form for reklame.

Følgende markeringer kan forekomme under brødteksten på indlæg der indeholder sponsoreret indhold, eller anden form for reklame:

SPONSORERET INDHOLD

Denne markering forekommer hvis indlægget på nogen tænkelig måde danner ramme for sponsoreret indhold. Jeg vælger sponsoreret indhold til på Skovvangen, hvis jeg mener at den pågældende virksomhed leverer, produkter eller ydelser der matcher 100% med min personlig holdning eller smag. For mig er det altafgørende at Skovvangens indlæg skal være af så høj kvalitet som muligt, hvilket inkluderer at bloggens indlæg indeholde ærligt og pålideligt stof, så du som læser kan stole på at Skovvangen afspejler mine personlige præferencer.

AFFILIATELINK

Denne markering forekommer hvis indlægget indeholder links, der vil fører dig hen til en virksomhed webshop, hvorfra det er muligt for dig at købe virksomhedens produkter. Her er det vigtigt at have for øje at det er mig der har valgt den konkrete virksomhed ud, til at understøtte indholdet i mit indlæg, og IKKE virksomheden der har bedt mig om at skrive et indlæg om deres produkt. Dette gør ligeledes at indholdet på Skovvangen er af høj kvalitet, hvor du som læser kan stole på at Skovvangens indhold, afspejler mine personlige præferencer.

GOOGLEANNONCERING

Denne markering forekommer hvis der i indlægget er placeret googleannoncering. Denne form for reklame er synlig for dig som læser, da en googleannoncering på Skovvangen typisk vil forekomme i form at billeder, der ikke nødvendigvis har noget med indlæggets indhold at gøre, men i stedet reklamerer for produkter eller ydelser, som har relation til dine seneste googlesøgninger. Denne form for reklame vil du også kunne finde på Skovvangens forside i form af bannerreklame eller billedreklamer placeret i højre siden.

Hvis du som virksomhed ønsker dialog om et eventuelt samarbejde med Skovvangen, er du velkommen til at henvende dig via nedenstående kontaktoplysninger


Kontakt

mail@skovvangen.dk

Jeg foretrækker at du skriver en kommentar på min blog, da jeg mener at alle konstruktive kommentarer og spørgsmål kan være til gælde for andre, samtidig med at det gør Skovvangen til et levende sted, at læse med.

Du er dog også velkommen til at smide mig en mail.


Copyright

Billeder samt tekst der er at finde på Skovvangen.dk samt de der tilhørende sociale medier, herunder Facebook, Instagram, Snapchat og Pinterest – må under ingen omstændigheder benyttes uden en skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten vil både medføre et erstatningskrav samt et krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder og/eller tekst.

Hvis du ønsker et bruge mine billeder, tekst eller opskrifter, er du velkomment til at sende mig en mail, til overstående kontaktoplysninger så vi sammen kan aftale nærmere.


INFO

Min viden som jeg deler i mine indlæg, er udelukkende skabt på baggrund af egen erfaring, og kan derfor ikke på anden vis dokumenteres, da jeg hverken er specialiseret inden for kost, sundhed, eller andet med relation til de på bloggen omtalte emner.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem